Back to the top

One Page

Revolution Slider Error: Slider with alias home_label_hero not found.
Maybe you mean: 'main_home_slider'

Party Dj!

Party DJ zijn op een fuif  is doorgaans heel qnders dan DJ zijn op een huwelijksfeest of bedrijfsevent. Waarbij de laatste het publiek meestal gemengd is,in leeftijd en/of afkomst, is bij de Fuif het publiek vaak in eenzelfde leeftijdscategorie of heeft ze een zelfde muzikale smaak. Het komt er dan minder op aan om, verticaal,voor elk wat wils te draaien. De muziek zal horizontaal gaan, niet alleen de echte hits uit een bepaalde periode (nu of toen), er is ruimte voor meer muziek uit een bepaalde periode.

Deze aanpak vraagt een veel bredere muziekkennis van de DJ, niet alleen in stijlen maar ook in periodes. Rock uit de jaren 80 is niet de rock uit de jaren 00’s. Dansmuziek van nu klinkt heel verschillend evan wat ze was in de jaren 70. Het ritme van de jaren 90 lag veel hoger dan in de jaren 80, Hardcore is dansmuziek maar Disco ook,… De Juiste DJ op een fuif voor een bepaalde stijl of een bepaalde leeftijdscategorie maakt of breekt de avond.

Vraag me daarom raad want het is bijna onmogelijk elk van deze stijlen kent, DJ’s hebben hun specialiteit en ik kan je helpen met de juiste DJ te vinden. Zo zal ik zelf nooit een fuif aannemen als er een muziekstijl gevraagd wordt die me niet ligt, ik zal echter wel een aantal namen achter de hand hebben van DJ’s die daar dan wel heel goed in zijn.

New Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Augue adipiscing integer in vel adipiscing scelerisque lorem platea porta, dolor velit! Sed cum porttitor placerat, facilisis sociis. Augue pulvinar. Urna! Elementum augue proin enim, enim dolor et ultricies urna, pid eros pulvinar? Natoque platea.

In! Lorem nunc et ac dolor. Dis montes tristique elementum tristique montes. Integer habitasse montes non sed augue dolor, sit? Tempor enim scelerisque sed placerat, porttitor, placerat cras augue et enim nunc urna ultricies urna, pid eros pulvinar? Natoque platea.

Contact

CONTACTEER FRED

Wil je jouw fuif of feest met me bespreken? Wil je een optienemen of dadelijk boeken? Is je datum nog vrij?

Contacteer me via
Info@fredverhoeven.be
of via +32 (0) 483 510 393
(je kan elke dag bellen tot 22U, indien het niet past dan hoor je de voicemail).

Of vul hiernaast het formulier in

    © 2017 DJLeuven.be | All rights reserved